Fabrica de Gratare

 Sub sigla Fierar.eu în anul 2005 am început proiectul ”Fabrica de Grătare”. Acest proiect îndrăzneț pune accent pe designul grătarelor din fier pe cărbuni.  

Grătarele de grădina sau cele de restaurant oferă nenumărate posibilități și experiențe culinare de neuitat fie ca sunt in aer liber sau nu. Grătarul este un accesoriu care nu trebuie să lipsească din gospodăria personală sau dintr-un restaurant deoarece iubitorii de grătare știu că acest instrument poate fi folosit pentru diverse preparate culinare deosebite sau simple, iar grătarele pe cărbuni fac totul mai delicios. De asemenea iubitorii de grătare știu că unui grătar ii poți atașa diverse accesorii pentru a găti ceva cu totul special.

În atelierul nostru executăm orice tip de grătar la comandă in funcție de cerințele fiecărui client, dar oferim și cateva modele standard la prețuri avantajoase. De asemenea executăm pe comandă si Grill-uri/Grătare HoReCa pentru terase/restaurante/hoteluri/pensiuni. Pentru o ofertă mai detaliată cu Grătarele profesionale vă rugăm să ne contactați telefonic.

OFERTA NOASTRĂ (Produse Standard pe Stoc)

gratar picnicGRĂTAR CAMPING  Model clasic dreptunghiular 60/40cm. – cu picioare detașabile. Acest model este realizat din tablă de 2mm. Grătarul are următoarele dimensiuni: 60 cm. lungime / 40 cm. lățime/ 82 cm. înălțime/ 11cm. adâncime cuvă. Pentru acest grătar executăm și capac, suport frigărui și alte accesorii. Acest model de grătar este disponibil în diferite dimensiuni pe comandă!

gratar disc

GRĂTAR DISC 46 cm. Model de grătar cu disc oțelit cu diametrul de 46cm pe 3 picioare. Acest model de grătar se demontează ușor; picioarele și mânerul fiind detașabile. Inălțimea picioarelor este de 24 de cm.

Mai multe modele si dimensiuni, gasiti aici; jumatatedepret.ro