Automatizare poarta

Automatizare poarta. V-ar placea ca atunci cand ajungeti acasa poarta de la intrarea in curte sa se deschida automat? Acum nu mai este doar un vis, aceasta realizare fiind posibila cu serviciile de automatizare poarta pe care vi le punem la dispozitie. Ne dorim sa va oferim confortul pe care il meritati, gratie tehnologiei din ultimii ani care ne-a permis dezvoltarea unor sisteme de automatizare extrem de inteligente si eficiente.

Aceste sisteme de automatizare va asigura accesul printr-o singura apasare de buton. Tot ceea ce va ramane de facut este sa actionati sistemul si apoi sa dati comanda. De restul se va ocupa tehnologia care sta in spatele acestei inventii. Acest sistem are la baza o unitate centrala de comanda, adica un fel de componenta electronica ce transmite comenzile. Acest sistem poate fi programat astfel incat sa stiecand sa deschida si sa inchida portile, pe langa multe alte functii.

Trebuie sa stiti ca exista doua tipuri de sisteme de automatizare a portilor si anume: cel pentru portile batante si cel pentru portile liniare. In functie de ceea ce aveti dumneavoastra acasa, noi va vom oferi solutia corespunzatoare. Aceste porti sunt controlate de catre un motor, asa ca este important sa alegeti motorul potrivit in functie de poarta pe care o aveti.

De exemplu, pentru portile batante exista motoare ce actioneaza atat in cazul portilor cu deschidere spre interiorul curtii, cat si spre exteriorul acesteia. Acesta este eficient, chiar daca poarta se afla putin in panta. Asadar, va asteptam cu cele mai bune sisteme de automatizare poarta!