Despre noi

Suntem o societate comerciala, cu capital integral privat, infiintata in anul 2010, bazata pe o echipa tanara si dinamica, avand ca obiect de activitate principal confectiile metalice. A fost creata in dorinta de a satisface nevoilor specifice pietei.
OBIECT DE ACTIVITATE

Societatea are ca domeniul principal de activitate fabricarea de constructii metalice, activitatea principala fiind fabricarea de elemente de dulgherie si tamplarie din metal. Destinatia lucrarilor este de decoratiuni exterioare si interioare. Evolutia pietei a impus dezvoltarea activitatii de confectionare a produselor specifice decoratiilor interioare metalice Aceasta principala activitate bine coordonata, va permite firmei sa cucereasca un important segment de piata.
TEHNOLOGIE
Proiectarea schitelor este asistata de un sistem computerizat de ultima generatie, ce permite realizarea unei game variate de desene intr-un timp scurt. Calitatea lucrarilor este asigurata de masini moderne de mare productivitate si de masini specifice de finisare ce ofera posibilitatea aplicarii de tratamente specifice metalelor.
PRODUSE SI SERVICII
Oferim clientilor nostri posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de produse si servicii, incepand cu decoratiuni exterioare pentru gradini, porti batante, porti pietonale, pori auto, garduri, grilaje, mobilier de gradina din fier forjat si decoratiuni interioare, cum ar fi scari metalice , balustrade scari, mobilier si ornamente din fier forjat. De asemenea, realizm orice lucrare de confecii metalice la comanda clienilor noştri.
PRETURI
Pentru confectiile metalice simple pretul este intre 35 si 60 euro mp, iar pentru lucrarile de fier forjat, intre 60 si 180 euro mp.
CONCLUZII
Datorita seriozitatii cu care firma trateaza fiecare comanda, datorita respectarii termenelor de executie, a colaborarii apropiate cu fiecare beneficiar, a folosirii de materii prime de cea mai buna calitate, intr-un cuvant a accentului care se pune pe calitatea lucrarilor si a produselor confectionate, vom castiga un segment important pe piata confectiilor metalice.

One thought on “Despre noi

  1. Buna ziua. Pentru o scara de fier,exterioara cu lungimea de 4m ce pret aveti va rog? Multumesc!

Leave a Reply