Fier forjat

Obiectele din fier forjat încep să câştige tot mai mult teren, deoarece răspund cât se poate de bine nevoilor funcţionale şi de design din locuinţele contemporane. Lucrarile din fier forjat sunt maleabile in comparatie cu celelalte materiale folosite in domeniu si cand spun asta, ma refer la faptul ca pot lua forma la tot ceea ce va imaginati, asa ca nu va puneti limita imaginatiei atunci cand folositi fier forjat pentru casa voastra. Ele dau căldură, intimitate, ne aduc aminte de tradiţii, cu alte cuvinte, înnobilează locul în care trăim. Pe langa rezistenta si durabilitatea in timp a acestor lucrari, fierul forjat va ofera stil si rafinament, o nota de aristrocratie.

Noi realizam cu drag: obiecte decorative, scări şi balustrade, firme şi copertine, garduri şi porţi, grilaje diverse, mobilier de interior si exterior si limita nu este aceasta ci doar imaginatia voastra.

Indiferent de stilul casei dumneavoastra, fierul forjat este elementul care se va incadra perfect in orice decor. Elementele din fier forjat pe care vi le oferim sunt potrivite atat pentru amenajari interioare, cat si pentru amenajari exterioare. Piesele din fier forjat se disting prin rezistenta, eleganta si rafinament, drept pentru care sunt des folosite pentru crearea unui decor special.

Prelucrarea fierului exista inca din cele mai vechi timpuri, acest metal fiind folosit la fabricarea multor unelte necesare oamenilor. Astazi, fieraritul poate avea rezultate grozave, mesterii talentati avand capacitatea de a fauri adevarate opere de arta. Fierul forjat se obtine in urma prelucrarii manuale a fierului, prin batere si incalzire la temperaturi mari, pana cand acesta devine maleabil.

Frumusetea acestui metal este ca datorita maleabilitatii, fierul forjat poate fi sudat foarte usor, dar ramane in acelasi timp rezistent. De asemenea, nuantele acestuia variaza , incepand de la negru sau galben brun, pana la roscat sau chiar violet inchis. De aceea, fierul forjat este alegerea ideala daca va doriti niste elemente de decor cat mai originale si de efect.

Prin urmare, noi va punem la dispozitie mai multe tipuri de confectii metalice, pe care le puteti gasi pe magazinul nostru online jumatatedepret.ro o parte din ele avand preturi afisate

Porti fier forjat

Garduri fier forjat

Balustrade fier forjat

Copertine fier forjat

Grilaje fier forjat

Usi fier forjat

Diverse elemente fier forjat

Mobilier gradina fier forjat

Scari fier forjat

• Diverse

Asadar, va asteptam cu cele mai inedite elementele din fier forjat pentru interior sau exterior si pentru a va convinge de spusele noastre, vizitati portofoliul nostru!