Mobilier minimalist

Pentru cei care iși doresc o locuintă modernă sau un office aerisit dar spectaculos in același timp, Fierar.eu recomandă adoptarea stilului de mobilier minimalist.

Aici îti prezentam cele mai interesante piese de mobilier minimaliste.Mobilierul minimalist poate fi definit intr-un singur cuvant – functionalitate. Absolut fiecare piesa de mobilier trebuie sa-si justifice prezenta in casa prin confort, utilitate si imbinare perfecta cu restul interiorului.Pentru decorarea casei in stil minimalist e nevoie de inspiratia data de formele simple din punct de vedere al designului si al culorii. Mobilierul minimalist este laconic in exprimare si totodata multifunctional, nu este conceput pentru a iesi in evidenta din decorul intregului ansamblu, ci devine partea functionala a stilului pe care il reprezinta.

Materialele de baza folosite in realizarea mobilierului in stil minimalist sunt lemnul, sticla si metalele naturale. In general, stilul minimalist este adeptul materialelor de origine naturala care se pliază perfect orice tip de decor.

 

Masa conferinta

Masa receptie

Coffe table

Leave a Reply