Scari metalice exterioare

Scari metalice exterioare. Atunci cand vine vorba de scari, primele aspecte care ne vin in minte sunt aspectul si rezistenta. In ceea ce priveste scarile de exterior, acestea trebuie sa fie realizate din materiale durabile deoarece conditiile sunt diferite fata de cele pentru interior. Noi va punem la dispozitie o gama larga de modele de scari metalice exterioare, deoarece acestea s-au dovedit a fi extrem de rezistente, dar si cu un aspect estetic inedit.

Poate ca prima oara v-ati gandit la niste scari din beton, insa acestea nu sunt deloc flexibile si astfel nu pot fi realizate modele spectaculoase. Mai mult, au nevoie de placaj si in general se obisnuieste sa fie placate cu gresie. Aceasta este predispusa la uzura si poate crapa in orice moment, la cel mai mic soc. Pe cand, scarile metalice sut mult mai flexibile, acestea putand fi realizate sub diferite forme si dimensiuni, in combinatie cu lemn si alte materiale rezistente.

Nici in cazul scarilor exterioare nu trebuie sa lipseasca balustrada. In functie de numarul scarilor, aceasta devine din ce in ce mai importanta. Asadar, daca aveti o scara exterioara destul de inalta, nu ignorati importanta balustradei. In plus, aceasta ii poate spori frumusetea si ii poate da un stil arhitectural aparte, daca este folosit fierul forjat de exemplu. Nu ezitati sa consultati portofoliul nostru si luati legatura cu noi pentru mai multe detalii.