Scari metalice interioare

Scari metalice interioare. Aspectul casei dumneavoastra poate fi imbunatatit cu ajutorul mai multor structuri de interior, cum ar fi de exemplu o scara metalica. Firma noastra executa scari metalice interioare pe placul dumneavoastra, la un raport calitate-pret excelent! In general aceste scari metalice se combina armonios cu lemnul de fag, stejar, artar sau pin, rezultatul fiind unul deosebit.

De ce ati alege scari metalice interioare? Deoarece in primul rand sunt foarte rezistente si pot lua orice forma doriti dumneavoastra. In general se folosesc doua structuri metalice: cea din teava rectangulara sau cea din tabla. In ceea ce priveste primul tip, aici se folosesc profile diferite, tinand cont de numarul de trepte, forma scarii, dar si de cat de intensa este activitatea pe scari.

Dupa cum spuneam, treptele pot fi realizate din lemn de fag, stejar sau artar. Pentru cei iubitori de nuante naturale, acestea pot ramane la culoarea lor initiala sau pot opta pentru culori ca cea de nuc, cires, mahon, wenge etc. In ceea ce priveste cadrul metalic al treptelor, acesta poate fi fabricat din aluminiu, tabla striata, etc.

Scarile au o importanta arhitecturala deosebita, acestea fiind pline de eleganta si rafinament atunci cand se aleg aceste structuri metalice. Pentru siguranta copiilor si a batranilor, este recomandata balustrada, care poate fi tot din metal sau fier forjat. Pentru mai multe detalii despre scarile metalice interioare pe care vi le punem la dispozitie, luati legatura cu noi sau vizitati portofoliul nostru!