Cum Cumpăr?

Comenzile se pot face atat telefonic, cat si online, prin completarea formularului de comanda.

Pentru orice modificari ale comenzii, te rugam sa ne contactezi telefonic sau sa ne trimiti un e-mail la office@casafierului.ro Nu putem garanta in permanenta existenta in stoc a tuturor produselor prezentate pe site, de aceea exista posibilitatea ca o anumita comanda sa nu poata fi livrata. Va asiguram insa faptul ca ne straduim sa nu existe astfel de probleme. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea si/sau continutul unor colete se fac in momentul primirii coletului in prezenta reprezentantului firmei de curierat. Pentru mai multe confectii metalice produse de fabrica noastra, afisate online cu preturi de vanzare, accesati magazinul nostru online; jumatatedepret.ro

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

PENTRU PRODUSELE/LUCRĂRILE EFECTUATE PE COMANDĂ – După consultarea ofertei de pe site-ul www.fierar.eu, ne puteți trimite un email pe adresa office@casafierului.ro in care să ne descrieți cat mai detaliat lucrarea pe care doriți să o comandați iar in cel mai scurt timp noi vă vom suna pentru a vă face o ofertă de preț și pentru a discuta detaliile aferente realizării unui contract de prestări servicii.