Hale industriale/comerciale

Hale industriale/comerciale. Deoarece ne ocupam de constructiile metalice, din portofoliul nostru nu puteau lipsi nici diversele tipuri de hale industriale/comerciale. Indiferent de domeniul in care activati, firma noastra va poate construi orice tip de hale industriale sau comerciale , la dimensiunile dorite. Constructia unei hale industriale este o munca complexa. Aceasta trebuie executata cu atentie, deoarece structura metalica sustine acoperisul care poate avea o greutate considerabila, dar si multe alte instalatii de tip industrial.

La baza unei astfel de structuri stau mai multe componente de baza. In primul rand exista o structura de rezistenta. Aceasta este formata din stalpi si alte elemente care intra in alcatuirea unor sisteme portante. In aceea ce priveste structura acoperisului, aceasta este formata dim mai multe grinzi, la care se alatura luminatoare sau alte instalatii specifice acelui tip de industrie. De asemenea, o alta componenta care asigura resistenta si stabilitatea constructiei consta in prezenta contravanturilor.

Mai mult, scheletul metalic este la fel de important ca restul componentelor, acesta fiind baza intregii constructii.

Aceste sisteme metalice de constructie care stau la baza halelor industriale si comerciale sunt foarte flexibile si ne permit executarea unei game largi de lucrari. Au avantajul ca se construiesc rapid, costurile sunt reduse, iar rezistenta acestora este garantata. Mai mult, datorita noilor tehnologii acestea depasesc multe dintre limitele din punct de vedere a dimensiunilor si a volumelor realizate pana acum.

Asadar, va asteptam cu cele mai bune oferte in materie de hale industriale/comerciale, la cele mai avantajoase tarife. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati!